Geçen yıllarda Sedat Peker’i tehdit eden videolar çeken Cenk Çelik, Ümraniye Çavuşbaşı caddesinde başından vuruldu.

Ülkücü mafya Sedat Peker hakkında tehdit içerikli videolar çeken Cenk Çelik, sosyal medya hesabında "Akıncılar" lakabını kullandı.

2020'de düzenlenen "Hijyen Operasyonu" kapsamında İstanbul başta olmak üzere 7 ayrı ilde gerçekleştirilen çalışmalarda Sedat Peker’i sosyal medya hesaplarından tehdit eden ve ona meydan okuyan ‘Hanımağa’ lakaplı Güniz Akkuş, Çenk Çelik ve Zafer Çelik’in de bulunduğu 10 şüpheliyle birlikte gözaltına alınmıştı.

Peker 9 Mayıs 2020'deki videosunda bu isimlerin öldürülüp kendi üzerine atılacağını öne sürerek adli tahkikat çağrısında bulunmuştu.

Peker'in bahsettiği 3 gruptan 5 kritik isim, "hijyen" operasyonuyla 15 Mayıs 2020'de gözaltına alındı.

Gözaltların ardından Sedat Peker 1 yıl sürecek bir sessizliğe gömüldü. Ardından çok konuşulan video serilerine devam etti.

CENK ÇELİK VURULDU
Ümraniye'de bir suç örgütünün lideri olduğu iddia edilen Cenk Çelik, Ümraniye Çavuşbaşı caddesinde başından vurulmuş halde bulundu.

Sedat Peker, ilk videolarında Cenk Çelik'ten bahsetmişti. 

Yaşanan vurulma olayının, Sedat Peker'in evine ve akrabasına yapılan saldırıdan kısa bir süre sonra gerçekleşmesi dikkat çekti.

Sedat Peker'in Beykoz'daki villasına yapılan saldırıda, villada görevli Yılmaz Günay, 3 kurşunla yaralandı. 

Sedat Peker'in akrabası olduğu öne sürülen Metin Süs, İstanbul Yeşilköy'de, aynı gün içinde vuruldu.