Müzisyen Onur Şener'in kendisinden istek parçada bulunan bir grup tarafından öldürülmesi kamuoyunda büyük tepkiye yol açtı. Birçok sanatçı Şener için sosyal medya hesabından taziye mesajı paylaştı. Şener'in katledilişine dair bir mesajda 9 yıl önce aynı sahneyi paylaştıkları Hadise'den geldi.
HADİSE İLE YAPTIĞI DÜET DUYGULANDIRDI
Son olarak, katledilen Onur Şener'in, 9 yıl önce O Ses Türkiye yarışmasına katılarak şarkıcı Hadise ile düet yaptığı görüntüler ortaya çıktı. Şener, 2013 yılında O Ses Türkiye yarışmasına katılmıştı.
HADİSE HAYRAN KALMIŞTI
O Ses Türkiye programında "Show Must Go On" şarkısıyla hafızalara kazınan Onur Şener, ünlü şarkıcı ile düet yapmıştı. Hadise Onur Şener'in sahnede sesini duyunca hayran kalmıştı.
'KABUL EDEMİYORUM'
Hadise, Onur Şener'in öldürülmesinin ardından sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu:
O Ses Türkiye sahnesinde birlikte şarkı söylediğim #OnurŞener’in canice öldürülmesini kabul edemiyorum… Çok üzgünüm, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum. İstediğimiz tek şey müziğe, sanatçıya ve sanata saygı!
O Ses Türkiye sahnesinde birlikte şarkı söylediğim #OnurŞener’in canice öldürülmesini kabul edemiyorum… Çok üzgünüm, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum.
— HADİSE AÇIKGÖZ (@Hadise) October 3, 2022
İstediğimiz tek şey müziğe, sanatçıya ve sanata saygı!