• Günün öne çıkan gelişmelerini, Toplumsal okurları için derledik...
  • Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası, Türkiye'nin 2023 büyüme tahminini revize ederken, asıl maliyeti seçim belirsizliği olarak açıkladı!
  • Merkez Bankası'nın depremzedelere 30 milyarlık bağışı eleştirildi. Böylece dün her bir vatandaşımız bilgisi dışında, 357 lira para bağışlamış oldu.
  • Depremler nedeniyle çalışmalarını durduran Meclisin, EYT konusunu ne zaman konuşacağı merak konusu oldu.
  • Sivas Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği, Sivas'ın Gürün ilçesinin afet bölgesi ilan edildiğini açıkladı.
  • Bülent Arınç'ın seçim ertelensin talebine karşılık Toplumsal'a konuşan Ömer Faruk Eminağaoğlu; '’kan ve gözyaşı bahanesi ile seçimler ertelenip demokrasi rafa kaldırılmamalıdır' açıklamasında bulundu.
  • Hatay'da delil karartma iddiası ile duyulan Avukat Bedia Büyükgebiz Toplumsal TV'ye konuştu: Benden sonra delliler korunmaya alındı.