54 ODASINDA MUHTEŞEM KONFOR
MENÜ; TAZE VE GÜNLÜK MALZEMELERLE HAZIRLANIYOR
Otelin çok özenli bir mutfağı bulunuyor. Şef Niyazi Altuntaş’a emanet olan mutfakta bir bölümü otelin bahçesinde üretilen taze ve günlük malzemeler başrolde. Hem açık büfe olarak hizmet veren restoranda dilerseniz A La Carte bir menüde bulunuyor. Türk mezelerinden oluşan zeytinyağlılar, makarna, et, tavuk ve balık çeşitleri, günün çorbası gibi birçok lezzet menüde yer alıyor. Pınarbaşı, “Özellikle yoğun olan dönemlerde gerek kahvaltı gerekse akşam yemeklerinde çıkardığımız açık büfemiz; tamamen doğal, organik, taze ve günlük malzemelerin kullanıldığı salata büfesi, zeytinyağlılar büfesi çok çeşitli yemeklerden oluşan ana yemek büfesi, meyveler ve yine kendi mutfağımızda hazırlanan tatlı büfemizden oluşuyor. Otelimizin doğa ile iç içe olması otelimize yakışan bir konsepti benimsememizin temel dayanağı” diyor.