İstanbul'da "aile içi şiddet" suçlamasıyla gözaltına alınan rapçi Ekincan Arslan, bilinen adıyla 'Sansar Salvo', tutuklandı. Sabah saatlerinde Ataşehir'deki evinden alınarak emniyete götürülen Arslan, işlemlerinin ardından İstanbul Anadolu Adalet Sarayı'na sevk edildi.
Savcılık ifadesinin ardından "basit yaralama" suçundan tutuklanma talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen Arslan, 'üst soya karşı basit kasten yaralama' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Hakimlik ifadesinde pişmanlığını dile getiren Arslan, babasına tükürdüğünü ve tokat attığını hatırladığını söyledi. Daha önce cezaevinde yattığını ve zor günler geçirdiğini belirten Arslan, akıl sağlığıyla ilgili rapor iddialarını duyduğunu ve hastaneye yatmaya razı olduğunu ifade etti. Sosyal medyada paylaştığı videoların bir anlık öfkeyle gerçekleştiğini söyleyen Arslan, babasının bazı kişilerle ortaklık yaptığını düşündüğünü belirtti. Tutuklanmak istemediğini, korktuğunu ve bir daha böyle bir şey yapmayacağına dair söz verdi. Arslan ayrıca, yaklaşık 10 sene önce babası tarafından darp ettirildiğini ve yakın zamanda da babasının kendisine bıçak çektiğini iddia etti.